Beymelek Ayşe Öğretmen Anaokulu

Vizyon: Demre’de ve Beymelek ‘te sahip olduğumuz değerlerimizi yaşayan ve yaşatacak olan, lider bireylerin yetiştirildiği öncü kurum olmak.Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,kendine güvenen.Kendisi ve çevresi ile barışık,mutu,sosyal ilşkisi güçlü,özbakım becerilerini kazanmış,Türkçeyi düzgün ve doğru kullanabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı, hoşgörü, araştırma, sorgulama, paylaşma, güven, adalet anlayışı ile milli ve manevi değerlere,Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı; ilkeli, çağdaş düşünceli, sorumluluklarını bilen, tüm gelişim alanlarının desteklendiği ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde sağlıklı, temiz, ilkeli, yenilikçi bir eğitim ortamı sağlamak

Başarılar: Beyaz Bayrak Ödülü, Yeşil Bayrak Ödülü, ISO 9001 Kalite Belgesi, Beslenme Dostu Okul Ödülü

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz Projesi Bilim Çocukları Evde Projesi

WEB - https://beymelekayseogretmenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Beymelek Mahallesi Burun Sokak No143/A Demre/Antalya

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi /Beymelek Mahallesi

Adres - Beymelek Mahallesi Burun Sokak No143/A Demre/Antalya

Ulaşım Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 2-2,30 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır. İlçemizde toplu taşıma bulunmamaktadır. Okulumuza ulaşım şahsi imkanlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 140, ilçe merkezine 5 km